Hopp til hovedinnholdet

Skal gå helse og oppvekst, men vil bli barnelege.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Er veldig usikker på hva jeg ønsker å jobbe som når jeg bli stor. Jeg har et snitt på 4 ish, å har vurdert blandt annet psykolog, barnelege, lærer, politi, etterforsker.. kom inn på helse og oppvekst vg1 til høsten, og har aller helst lyst til å bli barnelege. Har jeg for dårlig snitt for å bli barnelege? Har også lest litt om at man trenger real fag for å bli lege, kan man få det ved å gå helse og oppvekst vg1 og vg2 og påbygg siste året UTEN å ta opp fag som jeg må lære alene (privatist eller hva det het). Har også vurdert å bytte linje til natur og friluftsliv (studieforbredende linje på Rjukan), får jeg de fagene ved å ta denne linja? Den linja høres såå intressang ut, men Rjukan er 12 timer med bil unna, å det gjør meg litt usikker..

SVAR

Besvart 10.08.2018 14:38:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle