Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg vil bli..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er 19 år som trenger hjelp. Har ikke peiling på hva jeg vio bli. Gikk salg og service 2 år, så begynte jeg i lære som kontor i Forsvaret. Likte ikke det, så hoppet ut. Nå begynner jeg på påbygg vg3, og det sskal jeg fullføre uansett hva. Kommer til å bli vanskelig og tøft. Etter det? Vet ikke!!! Elsker å kjøre bil. Har er en liten tanke som sier at det faktisk hadde vært digg å bli sensor for statens vegvesen klasse b, men tror ikke jeg kan bli det nå. Spiller data omtrent hele dagen, så Youtuber hadde vært drømme jobben, men nesten umulig. Trenger å gå inn for et realistisk valg. Hjelp.

SVAR

Besvart 20.08.2018 14:39:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål på ung.no?

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Det er fagpersoner som svarer som svarer på spørsmål i vår spørretjeneste.

 

Les mer
account_circle