Hopp til hovedinnholdet

Ta Vg4 påbygg på kveldstid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har tenkt å ta VG4 påbygg etter jeg har fått fagbrev. Problemet er at jeg har en del utgifter som må betales og er dermed viktig å fortsette å jobbe etter læretida. Jeg har sett at det finnes VG4påbygg på kveldstid og også på dagstid. På kvelden er det kortere men på dagtid er det akkurat som å gå på en vanlig studie med færre fag. Jeg lurer på hva er det som er best? Å ta VG4 på dagen eller kvelden? Få de like mye undervisning og oppfølging? Jeg vil helst kombinere studie og jobb samt ha en god snitt når jeg er ferdig på skolen. Takk for svar! Hilsen Jente,20år

SVAR

Besvart 22.08.2018 11:12:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle