Hopp til hovedinnholdet

Studiespesialisering eller medier og kommunikasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal snart søke på vgs og jeg er i veldig tvil om jeg skal velge studie eller MK. Jeg kan ingenting om film eller lyd og bilde ogsånn, men syns det høres ut som en morsommere hverdag på MK, en på studie. Jeg lurer derfor på om man bør kunne noe om filmskaping, bildeteknikker o.l for å begynnne på MK? Jeg har også tenkt på å dra på utveksling, men har hørt at det er lettere å få utvekslingsåret godkjent om man går studie, en om man går MK. Stemmer dette, og isåfall er det noen måte å finne ut av på forhånd om jeg vil få det godkjent?

SVAR

Besvart 28.08.2018 12:30:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å ta Vg2 som utvekslingselev?

Her får du tips til planleggingen og oversikt over hvordan du kan få støtte fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle