Hopp til hovedinnholdet

Hvilke skole er best for realfag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Til våren må jeg søke på videregående skole, jeg har bestemt meg for å gå studiespesialisering og skal ta kjemi, fysikk og R1 matte som programfag i 2. Klasse, for drømmen min er å bli lege. Det er bare det at jeg ikke aner hvilken skole jeg skal gå på. Snittet mitt i fjor var på 5,2 og jeg tror nok jeg kan komme inn på den skolen jeg vil. Jeg har hørt at hvis jeg for eksempel går på Elvebakken (som har et veldig høyt snitt) vil det være vanskelig å få bra karakterer siden alle som går der har skikkelig bra karakterer og jobber skikkelig hardt. Jeg vil jo komme inn på medisinstudiet etter vgs og tror da at jeg ikke kommer til å få høyt nok snitt til det. Hvilke skoler er bra hvis man vil ta realfag? Og er det vanskeligere å få bra karakterer på de beste skolene?

SVAR

Besvart 28.08.2018 14:39:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle