Hopp til hovedinnholdet

Vil bli lege eller sykepleier, men er usikker på hvor jeg skal starte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går helse og oppvekst VG1 nå, jeg har tenkt til å ta en eller annen retning neste år og så 2 år læring. Det jeg lurer på er om det er lurest å gå påbygg så jeg tidligere kan starte høyere utdanning eller 5års greia hvor jeg får realkompetanse. Hittil vil jeg jobbe med helsevitenskap eller akutt sykepleier eller en overlege i ett eller annet yrke innen for helse. Men hva er lurest så jeg kan utdanne meg best mulig og vite at jeg kommer inn der jeg vil. Har null anelse hvor jeg skal starte utdanningen min. Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 15.09.2018 15:45:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle