Hopp til hovedinnholdet

Nedbetaling av studielån.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge tenkt på å dra på utveksling til usa. Greia er at jeg også har veldig lust til å reise etter videregående, tenker på backpacking eller noe lignende. Jeg føler virkelig for å dra på utveksling og tror det hadde gitt meg mye, men så er jeg redd for at det kan ødelegge økonomien min i framtiden og at jeg ikke vil få muligheten til å flytte hjemmefra eller reise mer etter vgs? Hvor mange år vil det ta å betale ned så mye i lån? Og om jeg ikke har jobb når jeg er 18, går det an å « fryse » låne og vente med å betale det ned til jeg har jobb?

SVAR

Besvart 24.09.2018 13:39:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan sette opp et budsjett?

Lær hvordan du setter opp et godt budsjett, og få tilbake kontrollen over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å ta Vg2 som utvekslingselev?

Her får du tips til planleggingen og oversikt over hvordan du kan få støtte fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
attach_file

Stipend og lån til utenlandsstudier

Har du lurt på om du kan få stipend og lån om du skal studere i utlandet? Vi har laget en oversikt til deg som vurderer å søke studier utenfor Norge.

 

Les mer
attach_file
account_circle