Hopp til hovedinnholdet

Hvilke utdanningsprogram på videregående skal jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har bare 5 og 6 i alle fag og vet jeg kunne fått bare 6ere om jeg virkelig prøvde hardt... Jeg går i tiende og jeg blir spurt 2 ganger i uken hvilken videregående jeg vil gå på og jeg aaaner ikke... jeg liker alle fag, både praktisk og teoretisk, jeg interesserer meg for alt fra kunst, til sport, til vitenskap og matte, til samfunnsfag og politikk og fremmedspråk... det eneste jeg ikke liker er norsk, og frem til nå har jeg ikke funnet noe sted jeg slipper unna det.... Jeg har råd til å gå på privatskole og foreldrene mine støtter meg uansett hva, det er bare for mange muligheter! Jeg vet ikke hvor jeg i det hele tatt skal begynne:( noen tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 27.09.2018 22:10:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle