Hopp til hovedinnholdet

Hvilke mattekarakterer er med på vitnemålet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vil bli veterinær, men gar ikkje tatt realfagene. Så jeg skal ta de nå. Men når jeg regner snittet mitt skal jeg da regne med alle de gamle mattekarakterene mine? Jeg kommer til å gå ut med 1py, 2py og R1 karakterer. Jeg vet at 1py er med, men er 2py med også? Jeg har hørt at man kan velge, men må vite det sikkert. Fordi hvis den helt sikkert kan bli med når jeg søker veterinær så vil jeg prøve å forbedre den nå i våres, men hvis ikke så bruker jeg ikke energi på det. På forhånd takk!

SVAR

Besvart 08.10.2018 14:00:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle