Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke ha tysk eller spansk på studieforberedende. Hva med privatist?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei! Jeg planlegger å søke på studieforberedende til neste år, og da må jeg jo ha fremmedspråk. Tysk eller spansk da jeg ikke hadde fremmedspråk på ungdomsskolen. Jeg er lite interessert i begge de språkene og synes det er rart at det ikke blir tilbudt andre språk. ( er klar over at det finnes skoler andre steder som har andre språk en dette men flytting er desverre ikke aktuelt for meg) Har lest på vilbli at det er mulig å gå som privatist i andre språk. Men jeg fant ingen informasjon om hvor eller hvordan man kan gjøre det. Så jeg lurer på om dere kunne hjulpet meg med informasjon om det? Og så lurer jeg på om det er mulig å da ta et annet språk som privatist og da ikke ha tysk eller spansk? Vennlig hilsen en veldig håpefull person som Virkelig ikke vil ha tysk eller spansk :)

SVAR

Besvart 26.10.2018 15:39:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle