Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få fullført yrkesfaglig fordypning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har fullført gått VG1-2 Medier og kommunikasjon og har fullført påbygg for noen år siden men vil egentlig gå ITK servicefag så jeg kan bli lærling. Utifra det jeg har sett på nettet kan jeg ta Fagene som privatist så jeg kan bli lærling innen IKT-driftsteknikerfaget. Men finner ingen ordning på hvordan man skal fullføre projekt i fordypning som privatist. Hva er mulighetene nå?

SVAR

Besvart 01.11.2018 15:33:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle