Hopp til hovedinnholdet

Kan kan jeg gå videregående to ganger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal søke videregående nå til våren og jeg lurer på hva jeg vil bli. tømrer faget innteresserer meg veldig. faren min er tømrermester og han har gitt meg noen råd. disse rådene går ut på at jeg skal ta først "vanlig" videregående så ta yrkesfag. han gjorde dette. er det mulig nå? kan jeg gå videregående to ganger. btw vis jeg skal ta "vanlig" videregående så blir det SSØ.

SVAR

Besvart 02.11.2018 09:18:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle