Hopp til hovedinnholdet

Kan man bli toller om man går helse og oppvekst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år.Jeg går i 10 klasse og jeg vil bli toller, eller jobbe med og skjekke bagsjen på flyplasser osv.Jeg har også lyst til og bli noe innenfor politi men da trenger jeg studiekompetanse. Jeg vet man trenger studiekompetanse for og bli toller også. Men jeg er ikke akuratt så keen på og gå 3år til med det samme helvete på skolen. Så jeg skal ta helse og oppvekst på VGS. Og da får jeg fagbrev. Går det ann og bli toller men og ha gått helse og oppvekst og fått fagbre?Kan man komme like langt m fagbrev? Jeg har hørt at alle som har lyst til og bli toller kan bli det.Uten studie..jeg har utrolig lyst til og bli toller eller politi men jeg orker ikke mere studie.. Og hva anent kan jeg gå hvis jeg ikke vill gå studie for og bli toller?For jeg har tenkt at hvis jeg går helse og oppvekst så har jeg det i bunnen og hvis jeg ikke trives med og være toller kan jeg bli noe innenfor helse. Er det smart og tenkte sånn eller burde jeg holdet meg til en ting og satse der?

SVAR

Besvart 07.11.2018 15:35:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
account_circle