Hopp til hovedinnholdet

Har sykt dårlig hukommelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

håper ej fe svar.. Hei! er da en jente som er sjukt interessert i Volvo.. å skru deler osv.. har da lyst til å bli bilmekaniker. problemet er at ej har sjukt dårleg hukommelse.. har en app som heiter " lette kjøretøy" og leser alt som står der gjentatte gonger. men ej glemmer alt etter en dag. å korleis skal ej bli bilmekaniker når ej berre glemmer alt m engong? besøkte tip idag for å se korleis de va å ej veit at ej skal søke på dn linja, å da me var på et post der en mann spurte oss ka alle delene t en volvo motor heite so svarte ej ingenting for ej husker ikkje en dritt. men ej har lyst til å huske de å bli god men klarer ikkje de.. kva skal ej gjer? ej øver so jævli mykje kvar dag men husker ingenting dagane etterpå..

SVAR

Besvart 25.11.2018 12:07:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle