Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal bli forskallingssnekker.Når kan jeg bli lærling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går 1 året på bygg og anlegg, men har slitt med skole i mange år. Lurte derfor på om det er mulig og droppe ut av skolen nå å begynne som lærling, eller jeg må vente til sommeren. Skal bli forskalingssnekker så skal uansett gå 1+3 men føler meg så uvelkommen i klassen og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. Så jeg klarer helt fint å gå på skolen neste år å året etter der men vet ikke hva jeg skal gjøre nå.

SVAR

Besvart 02.12.2018 18:43:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Lærlingers rettigheter og plikter

Er du ferdig med Vg2 og skal bli lærling i bedrift? Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

 

Les mer
account_circle