Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg gå musikk, dans og drama?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er veldig musikk interessert, og har ekstremt lyst å gå Linjen musikk, dans og drama. Jeg interesser meg veldig for musikk og det er den eneste linjen jeg kan tenke meg at jeg vil gå. Men jeg kan ikke noe særlig instrumenter, jeg kan 4-5 grep på gitar og kan nesten ingenting på piano. Jeg kan heller ikke synge... Jeg rapper og skriver sangtekster, og jeg elsker det. Men jeg vet ikke om det er godt nok for musikklinja. Jeg er heller ikke komfortabel når det kommer til dansing og dramaøvelser, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Det er bare et par måneder til jeg skal søke skole og jeg føler meg helt så sykt forvirret. så spørsmålet mitt er da, blir jeg å "overleve" på musikklinja? Blir det helt for jævlig for meg siden jeg kan så lite som jeg kan? Blir jeg å ikke klare alle oppgavene vi må gjøre siden det er så ukomfortabelt for meg? rett og slett, hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 06.12.2018 10:44:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle