Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på hva jeg vil bli..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg går yrkesfag på videregående og skal søke lærlingeplass til våren. Jeg synes det er veldig gøy å drive med dette faget men interessen har gått litt ned og jeg vet ikke om jeg vil drive med dette hvis ikke jeg finner et yrke innenfor dette som gjør det interessant igjen. Men vi har bare 2 utplasseringen i året å hver utplassering varer i 3 uker. Jeg har vært på kran og logistikk å synes det er gøy men er på en måte ikke noe for meg. Jeg har lyst til å blir musiker eller brannmann eller politi også men det er så lange løp for dette, og jeg har gode karakterer men er skole lei og det er ikke så mange alternativer . Jeg vet ikke helt hva Jeg skal gjøre, vi har ikke så mange muligheter til å utforske yrkene pga vanlige skole fag å jeg er redd for at jeg vare må velge et yrke jeg ikke kommer til å trives i. Jeg hør prøvd vilbli.no men finner ikke noe. Jeg må prøve ut yrkene for å se hva som interesserer meg. Mvh jente 17

SVAR

Besvart 18.12.2018 14:25:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle