Hopp til hovedinnholdet

Komme inn på medier og kommunikasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på om dere vet om man trenger å være spesielt god i engelsk på medie og kominikasjon linja? eller om dere vet noen andre ting man må være god på for å komme inn på linja? Hvordan kan man bli bredere i de tingene for å komme in der? Å har dere noen tips hva jeg burde øve på? Er det mulig å bytte fra en utanings linje til en aen når man har valgt en å er på der? Jeg er ikke særlig flink i Engelsk utale eller ikke veldig god i mat og helse, jeg har fritak i nynorsk som jeg syntes er dumpt for jeg tror man må kunne det bra? Hvis dere lurer på hvilken jobb jeg ønsker meg og derfor vil jeg ta medie linja så er det program leder i NRK for noen programmer Håper jeg får svar fort siden jeg tenker mye på dette Å takk hvis jeg får svar på mye av det jeg ønsket å hvite eller noe av det Håper jeg får svar

SVAR

Besvart 09.01.2019 12:15:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle