Hopp til hovedinnholdet

Hva må jeg gå på vg2 og vg3 hvis jeg vil jobbe med planlegging av eiendom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en 15 år gammel jente som sitter her med mange tanker i hodet... alle tankene er bekymringer og det er til å gråte av. jeg skal søke om omkring 2 mnd og planlegger å søke første året i kommunen mi, nord aurdal. så jeg har planlagt å ta bygg og anleggsfaget 1 året. jeg sitter å tenker på at det å jobbe med utbygginga og planlegginga av eiendom er noe for meg. så jeg tenke på å bli bygg ingeniør/arkitekt eller noe innenfor som eiendomsmegler eller interiør og sånn. første året er planlagt, men hvis jeg skal gå innenfor noe av dette, hva burde jeg søke andre og eventuelt 2, 3 og fjerde året? vil helst ikke bo for langt unna pga kjæreste, venner og sånn. ett valg jeg kunne tatt å bo i er i Våler pga at typen "på lik alder" og som jeg har som min aller beste venn "hatt i to år" vil også søke der. hilsen en nervøs jente som ikke er heeeelt klar for vgs. kunne tenkt meg ett raskt svar

SVAR

Besvart 09.01.2019 12:14:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle