Hopp til hovedinnholdet

Hvilken linje skal jeg velge på videregående?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har lenge tenkt på hvilke linje jeg skal ta på vidergående, og nå er det bare rundt 2mnd til jeg må søke og jeg begynner og bli stresset. Jeg liker veldig godt og reise rundt fordi og er opptatt av sminke og mote. Jeg liker også godt og jobbe med økonomi og budsjett osv. visst jeg skal plassere meg ein plass i gruppen så må jeg si jeg er en lederperson. Jeg like å bestemme over meg selv og andre. Jeg liker også godt å lage mat men det er ikkje noe jeg kan tenke meg og ha som jobb. Jeg har tenkt litt på service og samferdsel men er ikkje helt sikker. Har dere noen gode tips?

SVAR

Besvart 17.01.2019 15:41:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle