Hopp til hovedinnholdet

Trøtt, umotivert og har mye fravær på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går siste året på vidergående på påbygg. Det første halvåret har ikke gått noe bra. Jeg har fått veldig dårlig karaktere fordi jeg ikke har øvd mye på temaene og fordi jeg ikke forstår undervisningen. Jeg har også fått stryk på norsk skriveøkt noe som var et skikkelig nederlag fordi jeg pleier å få treere og firere på skiveøkdene på ungdomsskolen og de andre årenes på VGs. Jeg har aldri fått dårligere en en treer bortsett fra nå som jeg fikk stryk. Jeg trives veldig lite i klassen, har ingen venner og folk jeg liker. Skal sies at vi ikke er så mange i klassen. Jeg hadde veldig mye fravær det første halv året og har bare fått karakter i et fag på grunn av fraværs grensen. Jeg har ikke vært på skolen i 2019. Skal jeg droppe ut? Jeg gruer meg ofte å gå på skolen fordi jeg er mye alene og jeg synes fagene er vanskelig og kjedelige. Noe som gjør meg utmattet. Jeg er ofte trøtt og ukonsentrert på skolen og sliter mye me motivasjon. Jeg blir også ganske trøtt etter skolen.

SVAR

Besvart 23.01.2019 23:38:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle