Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke at læreren skal ha kontakt med foreldrene mine - Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er 18 år, har mye fravær pga forskjellige årsaker. Alt fraværet blitt godkjent, og får karakter i alle fag. Skulle møte til en time, kom litt sent og kom ikke inn fordi læraren hadde låst døren slik at de som kom sent ikke skulle forstyrre de som hadde presentasjoner. Skulle egentlig snakke me han om hvilket emne jeg skulle ha (skulle egentlig ha fri denne timen ettersom halve klassen skulle ha prøve og neste halvpart neste uke). Han prøvde å ringe men jeg kunne ikke ta tlf. Han rr foreldrene mine. Dette synes jeg ikke er greit ettersom jeg har fikset alt fraværet og vil ikke at de skal vite om det. Får karakter i fagene etter som jeg har fått karakter(læraren i dette faget har sakt at jeg får karakter). Nå har denne læreren sakt at foreldrene mine kan ha møte med kontaktlæraren min, noe som jeg ikke synes er greit i det heletatt. Lurer på hva jeg kan gjøre, vet at det er viktig å få karakter. Er i kontakt med lege. Vil ikke at foreldrene skal vite noe. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.01.2019 21:01:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle