Hopp til hovedinnholdet

Er det for sent å gjøre noe med karakterene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på om det er for sent til å gjøre noe med karakterene mine. Eg går i siste året på ungdomsskolen og fikk 3,7 i snitt denne høsten. Og jeg kan se at det e for lite til å komme meg inn på en god nok skole sånn at jeg kan få den utdanningen jeg trenger. Jeg har mistet håp og foreldrene mine driver å gnir inn at jeg aldrig vil komme meg opp fra dette og vil komme på en dårlig skole og sånt. Jeg har tenkt til å gjøre noe med det nå, men tenker at det er allerede for sent. Vil karakterene mine dette siste halvåret hjelpe meg komme litt høyere opp? Eller vil det ikke ha noe å si? Eg vet ikke lenger hva eg skal gjøre

SVAR

Besvart 25.01.2019 20:51:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle