Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å ikke bestå påbygg, og vet ikke hva jeg vil bli etter det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke om jeg satte d ikke riktig kategori, men håper d går fint. Hvert fall jeg r lærling nå i barn og ungdom, jeg r på 2 året mitt. Som vil si at jeg skal opp til fagprøven nå til sommeren og forhåpentligvis har jeg fagbrevet til sommeren. Men d som r problemet mitt r at jeg har jo søkt påbygg til 4 året, jeg vet ikke helt hva jeg vil bli:/ men vet jeg vil på høgskolen senere, så vet jeg trenger studiekompetanse. Jeg r bare redd for at jeg ikke skal bestå? At d skal være vanskelig? Jeg vet at d kan være hardt å komme tilbake på skolebenken etter 2år i jobb, men jeg hører så mye forskjellig rundt dette. Vet jeg kommer til å slite i matte, matte r min svakeste side. D r også derfor jeg r litt bekymret for påbygg. Har du noen tips? Jeg tenker vist d går galt har jeg hvert fall fagbrevet mest sannsynlig. Og da kan jeg jo bare evt droppe ut? Håper på svar, takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 28.01.2019 12:35:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle