Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli journalist. Bør jeg da velge medier og kommunikasjon på vgs?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal begynne på VGS til høsten, og vurderer å ta MK. Jeg har utrolig lyst til å bli journalist og elsker både å skrive og å ta bilder. I tillegg er jeg veldig interessert i medier. Passer da dette bra for meg? Noe annet jeg lurte på er at jeg vet at når man går studiespes, så får man noe som kalles «studietimer» der man jobber med det man selv vil/ gjør det man selv vil. Får man dette på linjen MK og? Vi tar jo studiespesialisering der og så hvorfor ikke? Mitt tredje spørsmål er: sant linjen MK varer i 3 år? Takk for svar!!

SVAR

Besvart 30.01.2019 11:26:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle