Hopp til hovedinnholdet

Vil bli politi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente som går på 9.trinn . jeg har veldig lyst til å bli politi når jeg blir stor, fordi jeg følger bestefars fotspor og det var noe an var, og noe jeg selv også har velig lyst til å bli. men jeg er veldig usikker på hvilke vidregående jeg skal ta for og komme meg på rett spor, og hvordan jeg for bachlor. har mange ganger tenkt på kjelle viregåene (auskog, høland), men veit ikke om man for bachlor der. jeg redd for at jeg tar feil skole og ender opp men ingen jobb, veit dere hvilken skolen man bure ta for å kunne komme in på politihøgskole, og hva som trengs for å komme inn?

SVAR

Besvart 10.02.2019 20:18:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle