Hopp til hovedinnholdet

Bli bilmekaniker eller fotograf

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå som jeg snart skal søke på videregående, må jeg nesten vite hva jeg skal søke. Jeg har alltid hatt lyst til å bli fotograf, men får å bli det, så må jeg enten gå på medier og kommunikasjon, som er et fag med mye lekser og lengere dager, som ikke er noe for meg. Eller så må jeg gå på medieproduksjon, som ikke finnes i mitt fylke, og jeg må dra langt får å komme meg dit, som jeg ikke vil. Jeg har også tenkt på elektro, men det er bare en ting der jeg kunne tenke meg å bli, og det er bilmekaniker, men jeg har hørt at man må være god i matte får å bli det, som jeg ikke er. Så, jeg lurer på om bilmekaniker er noe for meg vis jeg får svak 3 i matte, og hva dere tenker om fotografering. Ps: hva skjer vis jeg har har mye fravær, og hvor mye fravær er ille?

SVAR

Besvart 20.02.2019 10:34:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle