Hopp til hovedinnholdet

Hva må jeg velge på vgs om jeg vil bli astronaut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt lyst i flere år nå å bli astronaut. Reise ut i rommet (jeg vet det er liten sjangs), men det har alltid vært min drøm. Om ett år må jeg velge vgs, jeg har lest kjempemange sider på nett om hvilken skole jeg byrde velge. På utdanning.no også, men de ga meg ikke svar på hvilken skole man skal velge for å bli astronaut. Jeg er veldig sikker på at jeg skal prøve å klare å bli astronaut, selv om det er vanskelig. Jeg vet hvilke fag man må ha mastergrad i. Finnes det en vgs som hjelper deg å spesilet bli astronaut? Jeg har ikke så bra snitt enda, jeg prøver å jobbe meg fram til det, men jeg føler at lærerne mine i noen fag er lott urettferdige mot meg. Jeg vil såååå gjerne få hjelp til å velge hvilken vgs jeg skal ta. Fordi jeg føler meg jeg lost. Mvh Oliwia Takk for svar:)

SVAR

Besvart 27.02.2019 16:34:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle