Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg studere etter å ha gått idrettslinje?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i 9 klasse akkurat nå og har tenkt til å begynne å tenke på linjevalg på videregående etterså vi snart er i 10. Og har i utgangspunktet lyst til å gjøre idrettslinja med eventuelt fotball. Spørsmålet mitt er forskjellene mellom idrettslinja og studiespesialisering og f.eks mulighetene i fremtiden. Jeg har lest at begge to gir mulighet til videre utdanning på universitetet eller høgskole. Men siden de er to forskjellige linjer så må det jo være forskjeller i hva man kan utdanne seg som i fremtiden. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 27.02.2019 13:52:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
attach_file

Fagvalg på studiespesialisering

Lurer du på hva programfag er og hvilke du eventuelt bør velge? Her får du en liten oversikt som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle