Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil velge både interiør og utstillingsdesign som i vg3...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei:) jeg lurte på følgende. Jeg går Design og Håndverk 1.klasse på videregående. søkt interiør og utstillingsdesign neste år og jeg gleder meg syykt! :). men så tenker jeg på 3. klasse. der kan jeg velge enten interiør eller utstillingsdesign. men jeg vil gå begge hva gjør jeg? Går jeg interiør så blir jeg automatisk interiørkonsulent når jeg er ferdig. går jeg utstilling så blir jeg utstillingsdesigner som jeg har skjønt av lærerene mine. jeg kjenner flere personer som både er interiørkonsulent og utstillingsdesigner, men jeg når jeg spør hvordan de gjorde det får jeg ikke noe bra svar. så jeg lurer på hva gjør jeg vis jeg vil bli begge deler? Hilsen en kreativ og blid jente, som håper hun får svar:)

SVAR

Besvart 20.03.2019 11:39:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
account_circle