Hopp til hovedinnholdet

Hva er sannsynligheten for at jeg kommer inn på linjen jeg ønsker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke om dere har noen form for statistikk på akkurat dette, men om dere ca kunne ha regnet ut for meg hadde det vært veldig lettende! Jeg har søkt meg inn på en linje (videregående) med plass til 30 elever. Ut fra hva jeg vet er det 58 søkere i år, dermed 28 som ikke kommer inn. Det er mulighet for opptaksprøve der man kan få 0,7 eller 1,5 tilleggspoeng, men jeg valgte å ikke ta opptaksprøve. Jeg er nå redd for at jeg ikke kommer inn:( Har 5,6 i snitt, men er redd for at det er mange som vil få tileggspoeng og/eller har bedre snitt.. hva er sannsynligheten for at jeg ikke kommer inn? Er musikklinje med studiespedialiserende:) Jeg er veldig stressa fordi jeg virkelig ikke ønsker noen annen linje.. Vet selv at jeg har utrolig gode karakterer, og skole er ikke noe problem sånn sett, men jeg trenger virkelig en forandring fra ungdomsskolen..

SVAR

Besvart 25.03.2019 15:42:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Søkt videregående skole - hva skjer nå?

I juli er førsteinntaket til videregående skole klart. Kommer du ikke inn der du helst vil, kan det likevel finnes muligheter. Her kan du lese om inntakene, hva du må huske på, svarfrister og ventelister.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle