Hopp til hovedinnholdet

Gymlæreren stresser meg med å si at jeg må trene mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg misliker gymlæreren vår veldig mye. Hver gang vi har sånn vurderingssamtale føler jeg hun trykker meg ned. Hun sier nesten direkte at du er dårlig på det, det, det og det. At den eneste sporten jeg er flink på at badminton. Trening og gym er veldig viktig for meg, så jeg blir veldig såra. I vinter har motivasjonen for å jogge vært veldig liten, men de siste to ukene har jeg jogga rundt 4 ganger i uka. I dag hadde vi bip testen og jeg slo min egen rekord. Jeg pressa meg. Men likevel gjorde jeg det for dårlig i forhold til gymlæreren. Hun sier jeg må trene mer. Jeg virkelig prøver å trene 4-5 ganger uka og av og til 6. Men det er ikke alltid man har tid. Det eneste jeg er flink på er innsatsen min på styrkerommet. Hun stresser meg bare om at jeg må trene mer. Og jeg stresser nok om trening fra før uten at hun skal begynne. Jeg ble så frustrert og såra at jeg ikke klarte å forsvare meg. Det er vel ikke riktig at hun skal snakke sånn? Er det noe jeg kan gjøre for å bli bedre igym

SVAR

Besvart 29.03.2019 09:45:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stressa av press på skolen?

Opplever du press på skolen, hva gjør det med deg? Kommenter gjerne hvordan du opplever det i kommentarfeltet som kommer opp når du har stemt.

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
account_circle