Hopp til hovedinnholdet

Vil bli politi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er veldig interessert i å bli politi og øsnker å utdanne det videre. Jeg lurer på hvilket fag jeg kan velge på VGS som kan hjelpe med å forebrede og gjøre det enklere til høyskolen dersom samme fag/liknende fag kommer i høyskolen? Jeg skal velge: - generell studiekompetanse på VGS. Jeg har hør at jeg kan velge: - rettslære - sosiologi og sosialantropologi - international Engelsk i andre året. I tredje: - rettslære 2 - politikk og menneskerettigheter. Jeg vet ikke hva disse fagene betyr/er, eller om de kan komme på høyskolen? men er det lurt? Finnes det andre fag som er bedre/kommer videre på skolen? Poegnet er at jeg vil forbrede til de samme/liknende fag som kan kommer i høyskolen fra før for å gjøre det mer spennende Jeg lurte også på hva medisinske kravene, plattfri vandel, Bachelor, master, etter- og videreutdanning, opptaksprøver og fysiske tester er? Jeg ønsker VELDIG og GJÆRNE å få svar på alle spørsmålene. Dette kan gjøre hverdagen min enklere og mer spennende :)

SVAR

Besvart 07.05.2019 14:19:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
account_circle