Hopp til hovedinnholdet

Vil bli politi, tips til gode nettsider?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har VELDIG lyst til å bli politi og jeg ønsker å ta imot best mulig og spennende informajon om det som: hvilket fag jeg trenger å velge gjennom generell studiekompetanse på VGS, hva bør jeg trene på før jeg kommer inn på politiskole osv... Jeg vet bare om nettsidene "www.phs.no", "politihøgskole" på youtube og Ung.no. Finnes det andre nettsider som jeg kan følge på Snap eller instagram (hvilket?) Kan dere også legge ALLE andre artikkel her som jeg kan se på om politi, hva som helst? Jeg ønsker også gjærne en nettside hvor jeg kan se kommentarer/svar på spørsmål av elever. eller en nettside hvor de forteller hva de har gjort på skolen. Hvis det finnes en slik nettside, vil jeg gjærne ta imot. Det gjor ikke noe om det finnes en fasit svar på det eller ikke, jeg vil bare ha det som finnes. Tusen takk, og hilsen meg :)

SVAR

Besvart 07.05.2019 14:37:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle