Hopp til hovedinnholdet

Hvordan er politiutdanningen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har veldig lyst til å bli politi. Jeg lurer på masse om høgskolen som: Hva lærer man? hvor mange eksamer er det i de tre årene og hva slags eksamer kan det være? hva lags bøker er det i høyskole? hva må man ha forbredt før å komme inn i politi høyskole? får man også litt fri akkurat som ungdomskole og VGS? kan jeg være litt forbredt av å lese krim bøker (jeg leser aldri bøker, men kan jeg lære masse av det)? finnes det noen bøker hvor det står masse om høyskolen (hvor kan jeg lese gratis krim bøker)? finnes det en app som kan hjelpe meg med det? Beklager det er mye men, dette er sikkert nok for i dag. Ønsker svar på alt, det er sikket mange som kan lure på samme ting jeg har nevnt. Takk for svar, hilsen gutt 15.

SVAR

Besvart 08.05.2019 10:53:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
account_circle