Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke i hvilket tema jeg skulle legge dette så jeg tok Utdanning. Jeg er en jente som er utlending. Jeg har veldig lyst til å bli politi og det trenger å ha en høy i snitt. Jeg har bodd i Norge nå 7 år men har gått på skole i 4 år, jeg har heller ikke gått på skole i hjemlandet mitt. Jeg er ikke helt skole flink og jeg kan få opp til karakter 4 i alle fag og litt sjangse til karakter 5 i noen. Dette er mitt siste år på ungdomskolen, hvordan kan jeg få det til bra på VGS for å klare den høye snittet? først av alt, skal jeg gjøre mitt beste. Jeg lurte på hva jeg kan gjøre hvis jeg ikke klarer å rekke akkurat de snittene til alle skolene etter så hard arbeid på VGS? kan jeg fortsatt få mulighet til å komme inn eller jeg må gjøre det privat? Jeg så at for å komme i oslo, trenger man 50,5 i snitt, bodø: 49,1 og Stavern, 49,8 i snitt. Hva betyr disse tallene? hvordan gjør man det for å få disse tallene? Er det færre eller verre som søker politiutdanning? Takk for hjelpen.

SVAR

Besvart 08.05.2019 10:55:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
account_circle