Hopp til hovedinnholdet

Vil bli lærer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil bli lærer, men jeg vet ikke hva jeg skal ha som fordypningsfag eller valgfag, eller hva som er best for utdanningen min. Må jeg ha fremmedspråk for å bli matte-eller-samflærer? Og hvor mange karakterer må jeg ha? HVor mange år skal jeg gp påVGS? Håper dere svarer for, for lev.fristen for å lev. arket er 16.mai :-) Hilsen fortvilet fremtidig lærer!

SVAR

Besvart 10.05.2019 11:11:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
account_circle