Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg be en annen se på tekstene jeg har skrevet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går nå VG2, og et av programfagene mine er internasjonal engelsk. I løpet av året har jeg hatt mange vurderinger, både skriftlige og muntlige, og det virker som at læreren min aldri blir fornøyd. Han sier selv at han ikke er streng når det gjelder karakterer, men jeg, og resten av klassen, har et helt annet syn på saken. Kort sagt, jeg er uenig i karakterene han gir meg. Han gir begrunnelse på hvorfor, men vi er alle enige om at han er veldig pirkete og at han generelt virker som at han med vilje trekker elever ned i karakter uten at det er noen nødvendighet for det. Spørsmålet mitt er: Har jeg lov til å be en av de andre lærerne som underviser i samme faget på skolen om å se på/rette tekstene jeg har skrevet? Takk for svar!

SVAR

Besvart 16.05.2019 09:30:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik klager du på karakteren

Misfornøyd med en karakter? Husk at du kan klage på både standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Hvilke frister gjelder og hvordan skal du gå fram?

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
account_circle