Hopp til hovedinnholdet

Jeg møtte ikke opp til eksamen.Har ikke dokumentasjon. Hva skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg skulle ha eksamen i samfunsfag, men valgte ikke møte opp da jeg ikke var klar. sa ikke fra om det fordi var usikker på om jeg skulle prøve meg eller ikke. fikk IM på kortet da, kommer inn neste år uansett. men om jeg hadde gjort d dårlig , feks fått 2 / 3 så ville det kostet dobbelt neste gang? og det skjer ikke noe selvom jeg fikk ikke møtt? jeg kan melde meg neste gang? jeg ble fortalt av skolen at jeg ikke kom til å bestå skolen og jeg ble oppfordra til å droppe ut. jeg ligger nå på 6 og 5 i helsefag vg2.... det var bare vanskelig å ta ekstra fag ved siden og gjøre begge bra men de får ikke vite noe om det?? jeg føler jeg blir mobbet av en lærer

SVAR

Besvart 18.05.2019 10:40:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle