Hopp til hovedinnholdet

Hva må til for å bli bedre i fremmedspråk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på vg1 og har tatt spansk 2. Jeg skal ta alle realfagene neste år med R1 og angrer veldig på å ha tatt spansk 2 siden jeg nesten stryker i det. Jeg har et annen morsmål og tenkte egt for noen uker siden at jeg skulle ta morsmål eksamen til høst og bruke hele sommerferien på å øve, men det er vanvittig vanskelig og jeg må lære meg alle bokstavene, grammatikken og historien på egenhånd. Jeg kan bruke sommerferien på å bli flink i spansk, men som sagt blir det for mye siden jeg satser på realfag og jeg vil helst ikke ha noe under 5 som karakter og jeg vet ikke om jeg klarer å komme meg fra en 2 til 5 i spansk. Har jeg muligheten til å ta tysk 1 til neste år og forsette med det i 3 klasse?? synes det er bedre å ta tysk 1 og jeg håper det går. Jeg er kjempe deprimert og spansk karakteren min får meg til å ikke bli motivert når det gjelder andre fag. Hva må til for at jeg skal få 5 eller 6 i spansk 2 hvis jeg forsetter med det. Vil ha fort så mulig svar! Takk på forhånd

SVAR

Besvart 22.05.2019 19:24:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle