Hopp til hovedinnholdet

Vil flytte tilbake til Norge og starte på vgs igjen. Hvor starter jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Akkurat nå har jeg det ikke så bra. Jeg begynte i høst på Vg1, fant ut at den linja ikke var noe for meg og sa opp skoleplassen. Jeg startet på en skole i utlandet, men vil nå gjerne flytte hjem igjen til Norge. Jeg vil da gå videre på VGs, men det blir da en annen linje. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller hvordan det fungerer. Min skolerådgivere vet det nok heller ikke, så har ingen jeg kan forhøre meg med. Føler sikkelig at utanningen min blir kluss, og om i det hele tatt blir noen. Hvem er det jeg kan snakke med, og er det lov å bytte for 2 gang? Må jeg gå vg1 omigjen? Om man går naturbruk og bytter til service og samferdsel?

SVAR

Besvart 01.06.2019 13:48:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle