Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg skal bli

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en 14 år gammel jente som er ganske stressa over fremtiden, fordi jeg egentlig ikke har peiling på hva jeg vil bli og hva jeg skal søke på vgs osv.. Vet at jeg bare er fjorten, men tiden går så fort, og jeg vil bare ikke ha en jobb jeg ikke liker eller kommer til å angre på når jeg blir voksen.. Har egentlig ganske høyt snitt og liker skolen så det er ikke akkurat et problem, det er bare at jeg er så stressa:// så lurer på om dere har tips til hvordan jeg kan roe meg eller velge riktig eller et eller annet:)

SVAR

Besvart 01.07.2019 11:28:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle