Hopp til hovedinnholdet

Jeg har utvidet tid på vgs. Har jeg rett på omvalg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er en sytten år gammel jente som går VG1 på utvidet tid. Jeg er i ferd med å gå inn i den siste halvparten av den nå til høsten, men jeg har et problem. Jeg angrer voldsomt på linjevalget. 
Jeg går på musikk, dans og drama. Jeg elsker å lære om musikk, men har skikkelig prestasjonsangst. Jeg trodde jeg kunne bli vant til instrument timer og konserter og alt det der, men jeg har tilbringt mye av året som har gått med en skikkelig uggen følelse og jeg orker ikke utsette meg for dette igjen. Jeg er allerede spesielt bekymret over eksamenskonserten som vil skje i VG3. Altså tre år fra nå. Som du skjønner så er nok ikke dette noe for meg og jeg vil gjøre en endring. Jeg har lest om retten til omvalg, som jeg forstår går på rett til utvidet tid. Noe som jeg allerede har innvilget. Vil dette si at jeg ikke har rett til omvalg?

SVAR

Besvart 23.08.2019 10:45:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
account_circle