Hopp til hovedinnholdet

Kan programfag telles som et fellesfag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg starter nå på tredjeåret på videregående skole. Jeg har valgt tre programfag og har også valgt å ta ettermiddagskurs for fremmedspråk på nivå 2 for tredje året på rad på en annen skole. Jeg har tatt spansk i tre år på ungdomsskolen og derfor skal egentlig fremmedspråket i år telles som et programfag ikke fellesfag. Jeg skal da teknisk sett fjerne et programfag jeg har allerede valgt, slik at jeg har tre programfag til sammen, inkludert fremmedspråk. Men jeg får ikke gjort dette hos skolen min etter å ha pratet med lærerne. Er det noe mer jeg kan gjøre og er det lov for skolen å telle programfaget mitt som et fellesfag, slik at jeg nå teknisk sett har fire programfag?

SVAR

Besvart 23.08.2019 11:33:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle