Hopp til hovedinnholdet

Må jeg ha presentasjoner foran klassen på videregående?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal starte på VGs nå og er veldig stressa. Har akkurat sittet p gråter endel dagen før skolestart. Jeg har egt gledet meg hele ungdomskolen til VGs for å få en ny start, men nå er jeg bare redd for å ikke få venner, og presentasjoner. Første skoledagene skal man ha masse bli kjent leker som jeg gruer meg til siden jeg er veldig sjenert og blir stressa av å måtte si noe om meg selv. Presentasjoner er det jeg er mest redd for og lurte da på om: er det flere presentasjoner på VGs enn på ungdomskolene(vi hadde veldig få). Vi er 35 i klassen og synes det er alt for mange å ha en presentasjon for(tar også veldig lang tid). Vil læreren forstå hvis jeg sier jeg ikke vil ha foran hele klassen?

SVAR

Besvart 23.08.2019 11:54:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle