Hopp til hovedinnholdet

Har et spørsmål om privatisteksamen jeg ikke finner svar på

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurte på et par ting ang. å ta fag som privatist. Jeg byttet linje i 2. Klasse på VGS, men fikk fortsette i 2. Klasse på den nye linjen mot at jeg tok fagene jeg mistet (ville gått glipp av) som privatist. Et av disse fagene var Naturfag. Jeg har prøvd å lese på det og alle stedene jeg har funnet sier at man må gjøre et forsøk basert på forsøk man har gjort gjennom året, men jeg har ikke hatt faget og har dermed ingen gjennomførte forsøk... jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å gjennomføre en muntlig-praktisk eksamen når jeg ikke har grunnlag for den praktiske delen. Det er ikke akkurat sånn at jeg har noe tilgang til utstyr eller oppskrifter hjemmefra... Noen tips og forslag?

SVAR

Besvart 23.08.2019 16:40:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle