Hopp til hovedinnholdet

Mamma er skuffet over hvilken videregående jeg vil velge...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal velge vidregående nå, men hver gang jeg nevner hvilket jeg vil inn på blir mamma skuffet. Jeg vil ikke skuffe henne men jeg vil heller ikke la henne velge hvilken skole jeg skal velge! Det har gått sa langt at når jeg nevner skolen overser hun meg eller sier at hun ikke vil skjemme seg selv ut ved å si at jeg vil gå der! Flere dager nå har jeg slitt med å sove å gråter meg i søvn av å tenke på det. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 26.08.2019 08:56:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle