Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg velge på videregående

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger råd eller hjelp. Jeg har arbeidslivsfag på skolen men vet ikke helt om jeg vill gå en yrkesfaglig vei eller ikke. Jeg har tror jeg har lyst til å gå medier og kommunikasjon, må man ha språk for å komme inn på den linjen? Begynner å bli litt stresset på hva jeg skal velge. Læreren min spurte idag om hva jeg ville gå, og h*n sa att det ikke er for sent å bytte til språk, jeg har ikke sagt noe om hva jeg vill søke på til H*n. Tror h*n tror jeg ikke passer til yrkesfaglig ......

SVAR

Besvart 28.08.2019 13:55:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle