Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg skal studere på vgs/høyere utdanning

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg heter Tobias og lurer på dette jeg vet ikke hva jeg skal studere på vgs/høyere utdanning jeg syntes at jeg burde gå almenfag for å få en god stabil jobb, eller studere noe i universitetet. men en annen del av kroppen vil at jeg skal studere musikk, så jeg blir veldig forvirret. går det an å ta på en måte samme studie på høyskole eller universitet som jeg gikk glipp av hvis jeg kom inn på en musikk vgs (...), eller går jeg vekk av det tilbudet? (jeg går på korps og har litt erfaring med musikk/og musikk teori)

SVAR

Besvart 05.09.2019 17:12:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
account_circle