Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg burde slutte på skolen eller fortsette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 som sliter veldig med skole. jeg tok ett friår i fjor da jeg ble overhvelvet med alt som skjedde. Planen var å kunne styrke meg selv opp slik at jeg skulle kunne greie å gå på skole året etter. Nå som jeg går på skole var det ikke særlig mye enklere. jeg går på spesial skole som har gjort at jeg faktisk greier å møte opp i ny og ne, men jeg har egentlig null skole motivasjon. jeg har egentlig ikke noe som helst lyst til å gå på skolen, men jeg føler at jeg skuffer alle om jeg ikke tar utdanningen min. jeg sliter med å vite hva jeg burde gjøre i denne situasjonen. skal jeg pine meg gjennom skole og få en utdanning, eller skal jeg ta hensyn til meg selv og hvordan jeg føler det. Takk på forhånd for svaret.

SVAR

Besvart 12.09.2019 21:46:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle